Nowy Zupa barszcz ukraiński z mięsem zagęszczony 850 g Arpol Zobacz większe

Zupa barszcz ukraiński z mięsem zagęszczony 850 g Arpol

1224

Nowy produkt

Zupa barszcz ukraiński z mięsem zagęszczony 850 g Arpol

Więcej szczegółów

16,00 zł brutto

Więcej informacji

KONSERWA WOJSKOWA Zupa barszcz ukraiński z mięsem zagęszczony 850 g Arpol

Oryginalna konserwa wyprodukowana dla Wojska Polskiego z najlepszych i wyselekcjonowanych składników.

Wyprodukowana w Polsce.

Świeża produkcja, długi termin przydatności – 12.IV.2024 r.

Metalowa puszka, odporna na wodę, kurz i brud, zamknięta hermetycznie, łatwa w przechowywaniu i transporcie. Nie wymaga narzędzi do otworzenia.

Gotowa do spożycia po podgrzaniu.

Produkt POLSKI

Tradycyjne danie wojskowe dobrze przyprawione, zawsze smaczne i pożywne.

Tradycyjna zupa kuchni rosyjskiej i ukraińskiej, gęsta, ugotowana na mięsnym rosole z dodatkiem aromatycznych przypraw ziołowych i warzyw.

Niezapomniany smak.

Barszcz ukraiński z mięsem zagęszczony 850 g

Charakterystyka:

Barszcz ukraiński z mięsem to pyszne danie dla pięciu osób.

Zupa zagęszczona sterylizowana.

Składniki: woda, mięso wieprzowe z łopatki 11,8%, ziemniaki, buraki czerwone 8,8%, fasola, kapusta biała, koncentrat barszczu 2,9% [zagęszczony sok z buraków ćwikłowych 59,2%, woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają seler), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają seler, mleko), cebula, pietruszka, marchew, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, śmietana z mleka (śmietana, skrobia modyfikowana, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, pektyna), przyprawy (przyprawy, sól, ekstrakt drożdżowy, warzywa suszone, seler, aromat, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny palmowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, barwnik: ryboflawiny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)].

Produkt może zawierać gorczycę i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 189 kJ/45 kcal; tłuszcz <0,5  g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,29 g; węglowodany 7,6 g, w tym cukry 1,3 g; błonnik 2,1 g; białko 2,5 g; sól 0,7 g.

Sposób przygotowania do spożycia: puszkę otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka, dodać przegotowaną wodę w ilości około 850 g; podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając.

Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Po podgrzaniu produkt gotowy do spożycia.

Wyprodukowano w Polsce