1255
Nowy produkt
Baton liofilizowany Frupp 10g - JABŁKO
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
FRUPP jabłko - baton liofilizowany
Zawartość błonnika 28%
Pyszna i zdrowa przekąska
Składniki: jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1423 kJ/388 kcal; tłuszcz 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; węglowodany 69 g, w tym cukry 51 g; błonnik 28 g; białko 0,7 g; sól* 0,02 g.
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton (10 g) stanowi jedną porcję.
Bez dodatku cukru.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 9 g
Długi termin przydatności do spożycia.