KONSERWA WOJSKOWA Paprykarz łowicki 850g

1217

Nowy produkt

KONSERWA WOJSKOWA Paprykarz łowicki 850g

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

26,00 zł brutto

Więcej informacji

KONSERWA WOJSKOWA Paprykarz łowicki 850 g Arpol

Oryginalna konserwa wyprodukowana dla Wojska Polskiego z najlepszych i wyselekcjonowanych składników.

Wyprodukowana w Polsce.

Świeża produkcja, długi termin przydatności.

Metalowa puszka, odporna na wodę, kurz i brud, zamknięta hermetycznie, łatwa w przechowywaniu i transporcie.

Gotowa do spożycia po podgrzaniu.

Produkt POLSKI

Tradycyjne danie wojskowe dobrze przyprawione, zawsze smaczne i pożywne. Nowość niemająca nic wspólnego z paprykarzem szczecińskim. Konserwa warzywno-mięsna, bardzo sycąca i dostarczająca organizmowi cennych składników odżywczych. Niezapomniany smak.

Paprykarz łowicki to idealny posiłek dla dwóch osób

Nie do kupienia w żadnym sklepie!!!

Nie ma nic wspólnego z paprykarzem szczecińskim!!!

Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu

Składniki: kiełbasa 45,9% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), mięso wieprzowe z łopatki 22,9%, papryka czerwona 21%, woda, koncentrat, pomidorowy 3%, mąka pszenna, cebula suszona, sól, przyprawy, cukier.

Produkt może zawierać mleko łącznie z laktozą, gorczycę, soję, seler i jaja.

Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 626 kJ/150 kcal; tłuszcz 9,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4 g; węglowodany 5,7 g; w tym cukry 2,7 g; białko 9,1 g; sól 1,2 g.

Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.

Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Masa netto: 850 g

Wyprodukowano w Polsce